Díszítés

Körömdíszítés

minta, korom, koromminta, virag, virag festes, fekete korom, festett korom, akril festes, zseles festes, orchidea, feher, feher minta, mukorom, gel lakk, korom diszites, manikuros, budapest, mukormos, kormos, dekor, nailart

Biztosan szoktatok Ti is azon gondolkozni, hogy milyen legyen a körmötök. Vannak sokan, akik ötlettel jönnek. Vannak, akik rám bízzák. Így mindig nyitott szemmel járok, szinte bármi ihletet adhat egy Körmösnek. A tavasz a kedvenc évszakom! Ilyenkor minden újra színes és illatos lesz, felfrissül a táj. Sok képet készítek virágokról, fákról, tájakról… Sosem lehet tudni, hogy később melyik kép lesz segítségemre egy csodás köröm elkészítésében! 😉

A képen egy orchideás és egy rózsás körmöt láthattok.
A negatív rózsát, festőzselével és dekorzselével készítettem, led/uv lámpában köttettem, pillanatok alatt elkészül. 🙂 Egy nagyon egyszerű és mutatós technika. Ezeket a mintákat azoknak a vendégeknek ajánlom, akik szeretik az egyszerűbb, díszítéseket. Azok is bátran kérhetik, akik sokat dolgoznak, hiszen ez egy tartós díszítés.

Az orchidea ennél picit időigényesebb, de csodálatos látványt nyújt! Aprócska kis bimbókkal egészítettem ki, és az orchidea indáihoz hasonló vonalazással. Szintén festőzselét és dekorzselét használtam.

Crystal Nails és Perfect Nails termékeket használtam. Természetesen az ecset választás is fontos! Egyáltalán nem mindegy, hogy mit, milyen ecsettel festek.

Mi a kedvenc virágos köröm díszítésed? Írd meg kommentben! 😉

Ha tetszik a minta, és Te is szeretnél ilyet, vagy ehhez hasonlót, akkor jelentkezz be még a héten, hogy biztosan legyen időpontod! Használd ki áprilisban a 30% kedvezményt minden szolgáltatásomra!

Varga Nóri
kéz és lábápoló
06202400171

Budapest, Paulay Ede utca 19.
Big Moment Szalon

About Norinails

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

hat + 16 =