Díszítés Megtörtént…

Telefontok festés

telefontok, telefon, tok, mobile, festés, festmény, madár, virágok, harangvirag, színes, tündér, tavasz, tavasztunder, level, levél, paint, paintig, budapest, budapest szepsegszalon, szalon, salon, beauty salon, körmös szalon, manikuros, körmös

Kíváncsiak vagytok, hogyan készül el egy ilyen telefontok?!
Pár héttel ezelőtt részt vettem egy körmös versenyen. Ott voltam, mint versenyző, és mint modell. Modellként is végig szurkoltam a napot. Azt kell mondanom, hogy mindkét szempontból nagyon izgalmas volt!

A telefontok díszítő verseny kategóriában otthon készítjük el munkánkat, hiszen nagyon-nagyon sok óra mire elkészül egy ilyen tok. Az én munkámban nagyjából 40-50 óra munka van. Először kigondolom, hogy mit szeretnék, mit hová helyezek el a tokon. Elkezdem megfesteni az alapokat. Kitöltöm színnel, különböző festési technikákat alkalmazva készül el a remekmű.  Minden pillanatát élveztem. A téma tavasz tündér volt. Szerettem volna valami nagyon színeset és vidámat festeni.  Ééés természetesen ez a tok még nem készült el 100%-osan, de már nem is fog 😀 Sajnos sikeresen lebetegedtem a verseny előtti héten és alig bírtam foglalkozni a tokkal. Ennyit tudtam kihozni belőle. Még sohasem készítettem telefontokot, sosem festettem még ekkora felületre, és soha nem kellett kitalálnom egy ekkora kompozíciót. Nagyon nagy kihívás ez számomra. Boldog vagyok, hogy részt vettem és elkészítettem a munkát! 🙂

A dunaújvárosi egy nagyon profin és figyelmesen megszervezett verseny volt. Odafigyeltek arra a szervezők, hogy legyen étel, ital a versenyzők számára. Továbbá a modelleknek biztosítottak étel és ital vásárlási lehetőséget. Mérhetetlenül kedvesek voltak és segítőkészek. Öröm volt ott lenni! A zsűri igazságos volt! Ez kétségtelen! Ezen a versenyen nagyon sokat tanultam, hiszen még sosem vettem részt ilyesmin, gőzöm sem volt, hogy amit készítek az a mezőnyben hol állja meg a helyét. Tapasztalat szerzésnek kiváló volt.

Amit biztosan állíthatok, hogy novemberben újra részt veszek egy versenyen, ahol már nem csak tapasztalatot szeretnék gyűjteni, hanem érmeket is. Ismét festős kategóriában fogok indulni, és most már azt is látom, és tudom, hogy hogyan fogom elkészíteni a tokom és a tip-boxom. Csodálatos lesz! Már nagyon várom!

Ti használnátok kézzel festett telefon tokokat?

About Norinails

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

tizennyolc − hat =