Díszítés Műköröm

Köröm tippek a nagy napra!

eskuvoi-es-alkalmi-mukorom

Minden nő életében ez egy meghatározó nap. Elérkezik a Big Moment. Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lenni. Ez természetesen relatív, hogy kinek mit jelent a tökéletes, mert szerencsére nem vagyunk egyformák.

Mindenféleképpen a ruhához, csokorhoz, ékszerekhez illő körmöt kell készíteni, ilyenkor nem lóghatunk ki a sorból. Ami a legfontosabb, hogy a személyiségednek megfeleljen! Szeresd a körmöt hordani!

A köröm hosszát illetően válassz olyan méretet, ami neked kényelmes, hogy tudj vele bánni. A formát érdemes a Körmösre bízni, Ő látni fogja, hogy mi az, ami formálja és karcsúsítja az ujjaidat.

Szerencsére színben, szinte már bármi megengedett! Lehet hófehér vagy natúr, csillámos vagy strassz köves, egyszerű vagy díszített… A választék végtelen. A lényeg, hogy az egyéniségedet tükrözze!

Érdemes küldeni a körmösödnek képeket a ruhádról, kiegészítőidről, beszéljetek a dekorációról és a sminkedről, hogy mire eljön a pillanat, meglegyen a közös ötlet, hogy tudjon neked ajánlani valami tökéletesen szépet.

Folyamatosan fogok 1-1 esküvői köröm cikket, képpel készíteni nektek! Így mindig újabb ötletekről olvashattok!

About Norinails

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

öt + 11 =