Gél lakk Megtörtént…

Abszolút újdonság a körmös szektorban!

Magyarországon pár hónapja megvásárolható olasz termékcsaládot PRÓBÁLTAM/ TESZTELTEM!

Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én még keresem az IGAZIT, és most nem a párkapcsolatra gondolok, hanem a körmös anyagokra és eszközökre. Látok, hallok, tapasztalok sokat, de nem mindig találom a termékpalettán azt, amit szeretnék.

3 hónapja Budapestre költöztünk. Ekkor egy fantasztikus márka került be Magyarországra, a Jewerlyen! Nem volt nagyon min gondolkozni, hogy kipróbáljam e, hiszem a szalonunktól 2 háztömbnyire található, a szintén 3 hónapja nyílt üzletük. Ugye mekkora mázli??!!

Először azzal a céllal tértem be az üzletbe, hogy kipróbáljam a reszelőiket, hiszen, nagyon fontos egy jó reszelő (amit 2-3 szett köröm készítése után, nem dobunk a kukába!).

Nagyon POZITÍV csalódás ért, mert hihetetlenül sok alkalommal tudtam használni a reszelőket és tökéletes az előkészítés vele! Beleszerettem!  <3 Így persze vissza is mentem, hogy jobban szemügyre vegyem milyen kis csodák várnak még rám! 🙂

Nagyon kedves volt a kiszolgálás! Segítőkész volt a hölgy.
Ami nagy pozitívum, hogy ha bemész az üzletbe, akkor bármit kipróbálhatsz ott helyben, hogy meggyőződj Te magad is arról, hogy ezek a termékek milyen csodálatosak! Én is tettem! Így természetesen vettem még gyorsan két színes gél lakkot, és cover porcelán port is.

korom, gel lakk, jewerlyen, over gel, cover, powder, porcelan, por, varga nora, varga nori, szepsegszalon, mukorom, mukormos, korom, kormos

Amit a gél lakkjaikról tudnotok kell:

-Nagyon erősen pigmentáltak!
-Rettentően sok színük 1 rétegben tökéletesen fed!
Könnyen kenhetőek! Fantasztikus vele dolgozni!
Kevés anyagfelvitellel gyönyörűen lehet dolgozni!
-Led/UV kombinált lámpában 60 mp alatt tökéletesen megköt!
Nem pattog fel, nem dobja le magáról más márka fényzseléjét!

gel lakk, over lac, jewerlyen, nails, nail, nagel, olasz, minoseg, mukorom, szepsegszalon, szalon, korom, kormos, neon, piros, malna, lac gel, koromlakk, lakk, lack, nori nails, varga nori, mukorom, mukormos, manikuros, pedikuros

+ PONT: bizonyos gél lakk színekhez készítettek körömlakkokat, melyek színei tökéletesen megegyeznek! Így azokat a vendégeket egy az egyben ki tudjuk szolgálni, akik a lábukra nem szeretnének gél lakkot rakatni, mert a körömlakkot szeretik.

Hamarosan elkészül a cover porciról is a beszámoló! Nem fogtok csalódni! Fantasztikus termékek! Igazi OLASZ minőség!

over lac, jewerlyen, gel lac, gel lakk, korom, kormos, pedicure, manicure, mukorom, szepsegszalon, budapest, mukormos, big moment, nori nails, varga nora, varga nori

Nem győzöm elégszer dicsérni mennyire tökéletes vele a munka! Így azt simán merem feltételezni, hogy ha ezekkel a termékekkel tanul meg valaki dolgozni a szakmában, akkor már a kezdetektől fogva sokkal szebb lesz a munkája.

About Norinails

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

6 + négy =