Gél lakk Lakkozás Pedikűr

Pedikűr

pedikur-lab-labapolas-kremezes-sarokrepedes-talp-sarok-bor-korom-francia -lakk- kremezes-krem

Véleményem szerint, sajnos az emberek kevés törődést szánnak a lábaik ápolására és rendbetételére. Lábaink egész nap csak dolgoznak nekünk. Olyanok, mint az igazán jó szakemberek. 🙂 Lótás-futás az „életük” 🙂
Ha pedikűrözni szeretnénk, mindenféleképpen forduljunk egy jó szakemberhez!
Ilyenkor jönnek a kérdések:
– De honnét tudom, hogy jó a szakember?
– Biztos nem fog fájni?
– Fertőtleníti az eszközeit?…stb.

Mára már az internet világában  hipp-hopp utána tudunk nézni a szakembernek. Vagy, érdeklődj ismerőseidnél, barátaidnál. A pozitív és negatív élményt is el fogják mondani, nyugi. Pedikűrösből érdemes kiválasztani egy „tiszta szakembert”. Ez alatt arra gondolok, hogy rendszeresen fertőtleníti az eszközöket, kezeit, a Te lábaid… Tiszta és rendes szalonban dolgozik. Az eszközei NEM rozsdásak. Nagyjából ez az, amire laikusként oda tudsz figyelni.

A pedikűrös elsősorban az elhalt, megkeményedett, fölösleges bőrréteget fogja eltávolítani a talpadról. Ha tyúkszem van a talpadon, azt eltávolíthatja, viszont a szemölcsöt NEM! Szemölccsel orvoshoz kell fordulni. A láb körmök rendbe tétele is feladata. Miután lábaid újra visszanyerték szépségüket, egy lakkal vagy gél lakkal még szebbé varázsolhatjuk a vendég lábait. Ezután jöhet az elmaradhatatlan hidratálás. A vendégeim kedvenc része. 🙂 A krémezést összekötöm egy finom talpmasszázzsal, ezekben a percekben igazán jót lehet relaxálni.

Hamarosan itt a csupasz lábak ideje. Ne feledkezzetek meg lábaitokról sem! Nem csupán a szépség, hanem az ápoltság miatt is!

About Norinails

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

tizenhét + tizenhat =